Brite

Fleksibel og kraftfuld LED-belysning

Et klart hoved giver perfekte resultater. Lyset strømmer ned på din arbejdsplads fra et diskret designet armatur, hvilket skaber mulighed for kreativitet og præcision. Hver dag. Forestil dig at se frem til at gå på arbejde hver dag. At kunne arbejde under de bedst mulige forhold hver dag. At være den bedste version af dig selv. Og når arbejdsdagen er slut, føler du dig stadig godt tilpas og fuld af energi, fordi din hjerne ikke har skullet spilde energi på unødvendigt at fokusere dine øjne. Dette er et lys, der fokuserer på kvaliteten af det lys, det leverer. Brite lyser din arbejdsdag op.

Belysning for alle

Da Brite blev designet, var der fokus på prisskiltet for at gøre verdensklasse belysning tilgængelig for mange. Og nu er det muligt! Vælg mellem Brite, Brite Mid, Brite Triton eller Brite Tetron. Eller hvorfor ikke kombinere dem alle. De er perfekte til tandlægepraksis, veterinærklinikker samt til sundhedspleje og skønhedsbehandlinger. De kan også skabe en behagelig atmosfære på et kontor eller et trykkeri, hvor præcis farvegengivelse er nødvendig.

Lyskvalitet er nøglen

Brite producerer et blændfrit, skyggefrit og flimmerfrit lys, der flyder positivt, så du føler dig vågen og glad. Det er en lysarmatur i sin reneste form med et unikt lys. Og fordi Brite holder i omkring 50.000 timer, kan du nyde fordelene i lang tid.

Diskret design retter lyset

Dobbelt parallelle lyskilder retter lyset ind i midten, hvor det blandes for at skabe et blødt, skyggefrit lys. Med den valgfrie fjernbetjening (inkluderet i Brite Duo) har du fuld kontrol over lysstyrken, og du kan dæmpe lyset uden flimmer. Brite er designet af industrielle designere med mange års erfaring inden for lysdesign og lysergonomi.

Til arbejdspladser med høje standarder

Brite er udviklet til dem, der arbejder i kliniske miljøer og miljøer, hvor perfekt syn er nødvendigt. Miljøer, hvor evnen til at koncentrere sig og træffe beslutninger spiller en væsentlig rolle, for eksempel:

  • Sundhedspleje
  • Tandpleje
  • Dyrepleje
  • Laboratorier
  • Medicinsk- og tandteknologi
  • Skønheds- og tattoostudier
  • Kontorer

Vedligeholdelsesfri og hygiejnisk

Takket være de højtkvalitets, integrerede LED-moduler er det muligt at skabe en forseglet enhed, så snavs og bakterier ikke kan komme ind, og lyset er praktisk talt vedligeholdelsesfrit. Derudover er elektromagnetiske og vekselstrømsfelter skærmet af det solide aluminiumdesign.