Clair

Klinisk LED-belysning

Målet med designet af Clair var at tilbyde kliniske miljøer en stor LED-armatur, der leverer maksimal belysning og farvegengivelse. Resultatet blev så meget mere. Clair er en hygiejnisk og energieffektiv armatur, der udleder minimal varmestråling og giver et optimalt niveau af arbejdslys. Derudover passer dens udseende ind i dit arbejdsmiljø, på trods af dens størrelse. Med den dynamiske dagslysindstilling kan du justere belysningsniveauet for at simulere ægte dagslys. Evnen til at ændre farvetemperatur i overensstemmelse med ændringer i dagslyset giver ikke kun godt arbejdslys, men skaber også en mere behagelig følelse og arbejdsmiljø. Et stort fremskridt inden for LED-teknologi er her. Clair er ankommet.

Stor og dynamisk

Med målene 1530×670 mm er den perfekt til at oplyse et undersøgelsesrum eller en tandlægepraksis. Udover at være stor kommer Clair med en dynamisk dagslysindstilling. Vælg en intens blåligt lys om morgenen for at holde dig vågen og et varmere, blødere lys om eftermiddagen for at hjælpe dig med at slappe af. På den måde forbereder du dig til en bedre nattesøvn – i løbet af din arbejdsdag.

Hygiejne på et højt niveau

For næsten alle vores kunder er hygiejne en afgørende faktor. I et udsat miljø har du brug for al den hjælp, du kan få for at undgå spredning af infektioner og forurening. Clair er specielt designet til dette formål. Den har et hus af 100 % aluminium, og armaturet er lukket, så der ikke kan komme snavs ind, hvilket gør det hygiejnisk og let at rengøre.

Styr alt med én knap

Den medfølgende fjernbetjening har en dæmperfunktion og to hurtige knapper, som kan programmeres til at fungere i forskellige tilstande, såsom visning af røntgenbilleder og arbejde med kompositmaterialer. Der er også en dynamisk lysindstilling tilgængelig, der giver dig mulighed for at justere farvetemperaturen.

Eksklusiv belysning til kliniske miljøer

Placer den ene hånd 10 centimeter over den anden, når du står under en Clair lampe. Du vil opdage, at din øverste hånd ikke kaster skygge på den nederste. Det samme gælder faktisk for alle D-TEC’s armaturer. Lyset fra en Clair lampe projiceres fra dens ramme ind i lysfordelende prismeplader i stedet for nedad. Dette betyder, at du aldrig vil være opmærksom på nogen lyskilder og i stedet opleve et jævnt og skyggefrit lys. Hvis du har spørgsmål, vil vi være glade for at høre fra dig.

Dynamisk dagslys

Der er en dynamisk lysindstilling tilgængelig, der giver dig mulighed for at indstille det optimale niveau af arbejdslys efter dine præferencer og ændringer i dagslysforholdene. Rummet ændrer karakter, når farvetemperaturen ændres, og dem, der arbejder under armaturet, vil nyde en mere behagelig følelse, der er i overensstemmelse med kroppens biologiske rytmer og kan justeres efter behov. Dette er en funktion, der skal opleves for at tro på den.

Du har også muligheden for at have en indirekte, opadrettet lyskilde, hvilket reducerer kontrasten mellem den kraftige arbejdsbelysning og omgivende belysning. Det betyder, at dine øjne ikke behøver at tilpasse sig så meget, når du bevæger dig mellem forskellige lyszoner.

Ingen skygger

Hundredevis af små LED-kilder arbejder sammen om at sprede lyset jævnt med hjælp fra integrerede mikroprismeplader – hvilket efterlader dig uden skygger, bedre arbejdsforhold og færre fejl.

Blændfri

En lysvejledningsplade og mikroprismatiske plader glatter lyset fra Clair og fjerner blænding. Det øger din ergonomi og arbejdskvalitet. Derudover gør det det meget mere behageligt for patienten.

Lavt energiforbrug

Med LED-teknologi kommer lavt energiforbrug. Udover LED-teknologi er Clair optimeret til at levere så meget lys som muligt gennem en avanceret konstruktion af reflektorer, diffusionsplader og mikroprismatiske plader.

Minimal varmestråling

Med en kølekonstruktion i aluminium og LED-teknologi vil Clair give dit arbejdsmiljø minimal varmestråling.