Cloud

Et stykke himmel – på din arbejdsplads

Hvad hvis tandlægeskræk kunne kureres med lysterapi? Eller hvis selve belysningen på lægens kontor var noget, dit barn fortalte alle om i skolen? Cloud tilbyder en belysningsoplevelse, der overgår dine forventninger – både når det gælder forbedrede arbejdsforhold og kundens oplevelse. Optimal belysningskvalitet med korrekt farvegengivelse giver dig øget præcision og minimerer risikoen for fejl, hvilket i sig selv kan have en beroligende effekt.

Din bedste arbejdskammerat

Cloud er den nyeste tilføjelse til vores belysningssortiment. Med en samlet størrelse på 1282×850 mm og kun 15 mm tyk, er den perfekt til et undersøgelsesrum, en tandlægeklinik eller en skønhedsklinik. Lampen kommer også med en beroligende specialeffektfunktion, hvis du vælger at opgradere Cloud med vores farvepanel. Hvorfor ikke vælge en regnbue eller en evigt skiftende lysstrøm? Perfekt ved undersøgelse af børn eller patienter, der har gavn af en smule distraktion.

Dagslyseffekten

Siden oldtiden har dagslys haft stor indflydelse på vores humør og daglige rytme. At forstyrre den rytme ved at tilføje intens fluorescerende lys eller opleve årstider med mindre naturligt lys kan resultere i øjentræthed, hovedpine og søvnproblemer. For at drage fordel af solens positive virkninger, selv når du skal tilbringe tid indendørs, har vi udviklet en dynamisk dagslysfunktion.

Hvorfor ikke lade din belysning starte med at efterligne den køligere morgenlys for at holde dig vågen og derefter skifte til et varmere lys mod slutningen af din arbejdsdag for at hjælpe dig med at slappe af? Du kan også lade lysets temperatur skifte automatisk mellem køligt og varmt lys i løbet af dagen for at skabe følelsen af skyer, der bevæger sig over himlen og dækker solen fra tid til anden. En bedre nattesøvn er en bonus.

Ingen skygger

Udover at Cloud er en af de mest kraftfulde armaturer, du vil finde på markedet, ønsker du måske ikke at bruge fuld effekt hele tiden. Dæmperfunktionen hjælper dig med at justere lyset til at passe til dine opgaver og undgå øjen træthed. Af samme årsag fungerer et indirekte opadrettet lys på at reducere kontrasten mellem lyskilden og resten af rummet, hvilket giver dine øjne en pause fra at tilpasse sig.

Vi har også installeret små prismer i Cloud, der hjælper med at fordele lyset jævnt i rummet uden at blænde, så det føles som om, der er flere lyskilder i stedet for en. Prøv at placere den ene hånd ti centimeter over den anden, og du vil opdage, at den øverste hånd ikke kaster skygge på den nederste! Cloud er designet til at fjerne alle skygger, så du kan fokusere på dit arbejde – uden afbrydelser.

Elegant og hygiejnisk

Med sine mål på 1882×850 mm og en højde på kun 15 mm passer Cloud godt ind i indretningen med sit sofistikerede design og high-end ingeniørarbejde. Udover at forbedre den samlede kundeoplevelse er Cloud skåret ud af en enkelt aluminiumsplade, hvilket gør armaturet nemt at støve af og optimalt til kliniske miljøer. Velkommen til Cloud loftsbelysning!